Sønderho Mølle fejrer sit 125 års jubilæum søndag den 2. august kl. 14-17.

Jubilæet skulle oprindeligt have været afholdt den 21. juni på Dansk Mølledag, men måtte aflyses på grund af Corona pandemien. Nu må vi være 100 samlede, så det skulle være muligt at gennemføre arrangementet denne gang. Hvis vinden er os føjelig, vil møllevingerne dreje, og der er mulighed for at købe nykværnet mel.
Formanden for Fonden Gamle Sønderho byder velkommen og man synger møllesangen, nu med ny melodi, komponeret af Jørgen Bjørslev. Shantykoret Stork Ejlænder vil synge for og underholde i løbet af eftermiddagen, Jeppe Brixvold vil fremsige en monolog om pastor Engelstofts skrækkelige bedrifter, da han var møller i svunden tid. Tove de Fries spiller Fanømusik, og vi glæder os til at se mange gæster i dragter. Har man mod på at danse på ujævnt underlag, vil der mulighed for at tage sig en sønderhoning.
Niels Brink vil vise rundt i møllen, og vi sælger Fanøkringle, sponsoreret af Sønderho Kro, kaffe/punch, øl og vand. Der vil blive serveret smagsprøver på brød, bagt af melet fra Sønderho Mølle.
Vi sætter klude kl. 13 ved Møllen, hvis nogen har brug for det.

På glædeligt gensyn!